Meclis Gündemi Başka...

Meclis Gündemi Başka

Meclis Gündemi Başka...

Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı ilk oturumunda büyük tartışmalar yaşanırken, geçmiş dönemi araştırma komisyonu feshinden öğrenci otobüs biletlerine zam gibi önemli gündem maddelerinde Güler Güneş Çakıroğlu’nun cep telefonu ile uğraşması dikkatlerden kaçmadı.

   Protestolarla meclisi terk etmelere kadar varan tartışmaların yaşandığı meclis gündeminde AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Güler Güneş Çakıroğlu’nun meclis gündeminde uzak hali, meclisi izleyen vatandaşların ve siyasilerin tepkisine neden oldu. 


Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumu tartışmalara konu olan gündem maddeleriyle yapıldı. Maddeler arasında Geçmiş dönemleri araştırma komisyonunun feshi, üniversite öğrenci otobüslerine zam yapılması, belediye kurumlarına müdür atamaları gibi Düzce için önemli konu başlıkları mecliste tartışılırken AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis üyesi Güler Güneş Çakıroğlu’nun cep telefonuyla uğraşması gözlerden kaçmadı. Komisyon Başkanı AK Partili üyeler ve Belediye başkan yardımcıları gündem maddelerini Savunurken bile istifini bozmayan Güler Güneş Çakıroğlu, partili partisiz meclis oturumunu izleyenlerin tepki göstermesine neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.10.2019
09:00

arkadaşın hizmet anlayışı sanal sanırım vatandaş sanal oy verdi ya oraya otursun diye oda geziniyor işte sanal alemde 5yıl çabuk geçer sizi oraya getiren ablalarınızda o mevkilerde olmaz bakalım o zaman ne yapacaksınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,08
qqq
10.10.2019
16:15

habere bak sen.sanki dinlese anlayacak.dinlese ne dinlemese ne.kimin hatırına orada oturuyor acaba?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,91
akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.