Mansur Yavaş'tan Afetzedelere Yardım Eli

Mansur Yavaş'tan Afetzedelere Yardım Eli

Son yılların en büyük felaketine maruz kaln Düzce'ye Ankara Büyük Şehir Belediyesi yardım eli uzattı.

Ankara Büyük Şehir Başkanı Mansur Yavaş'ın  Düzceli afetzedelere gönderdiği yardımları Düzce'den sorumlu CHP Milletvelil Mahmut Tanal elleri ile  dağıttı. 

3 İlçe 24 Köyü sular altında bırakan ulaşımın tamamen keilmesine neden olan sel baskını sonrasında bölgede yaraların sarılması çalışmaları devam ediyor.

Yüzlerce evin kullanılmaz hale geldiği binlerce insanın evsiz kaldığı felaket sonrasında hem  devlet hem yardım kuruluşları hemde çevre belediyelerden afet bölgesine yardım gelmeye devam ediyor.

Ankara Büyük Şehir Belediyesi de selzedelerin yaralarını sarmak için yardım eli uzattı. Ankara Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca gönderilen yardımlar CHP'nin Düzce'den sorumlu Milletvekili Mahmut Tanal tarafından afetzedelere ulaştırıldı. Mahmut tanal yardım araçlarının başında gelen yardımlarım elleriyle vatandaşlara dağıttı. 

 

 

Telef olan hayvanlar ve iş makineleri için yardım istedi

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan gelen yardımları Uğur Köyü’nde afetzedelere dağıtan Mahmut Tanal, sel sularında telef olan ve çevreye dağılan hayvanlar içinde harekete geçti. Hayvan cesetlerinin toplanması için Büyükşehir Belediyelerinden yardım isteyen Mahmut Tanal; çevreye dağılan ölü hayvanların hastalık yapabileceğini bu nedenle de bir an toplanması gerektiğini belirterek, Büyükşehir Belediyelerinden yardım talep etti. Mahmut Tanal ayrıca sel sularıyla birlikte gelen ağaç gövdeleri, çalılar ile suların çekilmesiyle çamur haline gelen sel bölgelerinin temizlenebilmesi içinde iş makinesi talebinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.