Hasta Nakil Ambulansı Türkiye’nin Her Yerinde

Hasta Nakil Ambulansı Türkiye’nin Her Yerinde

Akçakoca Belediyesi, tam donanımlı ambulans ile Türkiye’nin her bölgedeki şehirlerine hasta nakli yapıyor.  Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz,  sosyal belediyecilik anlayışı içinde sağlık hizmetlerine büyük önem verdiklerini belirterek ‘ Ambulansa ihtiyaca olan her vatandaşımızın talebi anında yerine getirilecektir’ dedi.

ALO 153 ARAMAK YETERLİ

Yeni sistemle, ALO 153 Çağrı Merkezi’ni arayıp, muayene ve tedavi olmak için sağlık kuruluşlarına gitmek istediğini söyleyen vatandaşlar, uzman sağlık personelinin refakatinde tam donanımlı ambulanslarla hastanelere ulaştırılıyor.

BORÇKA İLÇESİNE HASTA GÖTÜRÜLDÜ

Hasta nakli için ambulans hizmetinin ücretsiz olacağını ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz bu konuda şu görüşlere yer verdi:

“Biliyorsunuz seçim zamanı söz verdiğimiz gibi Akçakocalı hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı hastalarımızı istedikleri zaman 7/24 istedikleri hastaneye sevk edeceğimizin sözünü vermiştik. Her hangi bir ücret talep etmeden Türkiye Cumhuriyeti’nin her yerine götürme taahhütlünde bulunmuştum. Geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyet mahallemizden Artvin ilinin Borçka kazasının Akpınar köyüne hasta götürülerek bu taahhüdümüzü gerçekleştirmiş bulunuyoruz “  dedi.

HİZMET İÇİN VARIZ

“ Ambulansımız tam teşekküllü ambulans olarak sağlık bakanlığımızdan bize verildi diyen Başkan Yanmaz; “  Bu hizmetimiz de başladı, herkese hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah herkese sağlık sıhhat versin. Elbet, herkes hastalıktan kendisini korusun ama gerektiğinde de hastanelerimizden yararlanabilelim.  Hayatın gerçekleri var. Biz de bu hayatın gerçekleri ve zorluklarında, vatandaşlarımıza en iyi, ne şekilde nasıl yardımcı olabiliriz ilkesiyle her zaman hizmet vermeye devam edeceğiz “ ifadelerine bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.