İşte 2. Lig yolunda ki kalan maçlar

İşte 2. Lig yolunda ki kalan maçlar

3.Lig 4. Grupta sezonu 3. Sırada tamamlayan temsilcimiz Düzcespor’un 2. Lig yolunda ki kalan maçların tarihleri belli oldu. Buna göre Düzcespor ilk maçına deplasmanda 6 Mayısta çıkacak.

  İlimizi 3. Lig 4. Grupta başarı ile temsil eden Düzcespor, sezonu 3. Sırada tamamlayarak playofflara kalmaya hak kazandı. 2 Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Düzcespor’un Play offlarda kalan maçlarının tarihleri belli oldu. Buna göre Düzcespor ilk 6 Mayıs’ta 68 Aksaray Belediyespor’a konuk olacak. Daha sonra 2. Çeyrek Final maçı 10 Mayıs’ta Düzce’de oynanacak. Düzce Çeyrek finalden galip ayrılırsa, Kelkit ile Bursa Yıldırımspor müsabakasının galibi ile oynayacak. Yarı Final ilk maçı 15 Mayıs Cumartesi günü Düzce’de, 2. Maç ise 19 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda oynanacak. Final ise 23 veya 24 Mayıs’ta tarafsız sahada oynanacak.

  Finalde galip gelirsek son maç
  Düzcespor finalde de galip geldiği takdirde bu sefer 3. Lig 3. Gruptan gelecek Playoff şampiyonu ile oynayacak. 3. Lig 3. Grupta Playofflara kalan takımlar ise şu şekilde Esenler Erokspor, İçel İdman Yurdu, Isparta 32 ve Çatalcaspor.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.